www.Bikester.dk – ny webshop med alt til cyklisten

En ny webshop med alt til den cykelglade ser snart dagens lys. Og det er vi rigtig mange der ser frem til. Det ser nemlig ud til at blive en temmelig omfangsrig en af slagsen. Bikester.dk kommer siden til at hedde og uanset om man primært cykler for at bringe sig selv fra A til B eller om man cykler for at få pulsen i vejret og sveden frem på panden, så kan man med garanti finde noget på www.bikester.dk der falder i ens smag.

www.bikester.dk

Cykling kan være en temmelig udstyrskrævende træningsform. En gammel og tung havelåge kan måske godt fungere som transportmiddel, men der er ærlig talt ikke meget sjov ved at cykle de lidt længere og hurtigere ture på en cykel der ikke altid samarbejder, som man gerne vil det. Og ret hurtigt finder man ud af, at en ordentlig cykel ikke kan gøre det alene. De fleste der tager deres cykling bare en anelse seriøst vælger også at investere i cykeltøj der gør turen lidt mere behagelig, elektronisk udstyr der gør det muligt at følge tempo, puls og distance undervejs og en hjelm der giver mindst mulig vindmodstand. Og så har vi ikke engang været inde på pedaler, sadler, dæk og navigationsudsyr. Ja ja.. man skal jo ikke gå ned på udstyr, men vi kommer næppe udenom at cykling hører til de lidt dyrere træningsformer.

Hvor www.bikester.dk rent prismæssigt befinder sig,  har jeg svært ved at vurdere, da de danske priser endnu ikke er fastlagte. Webshoppen vinder til gengæld på at have enormt stort udvalg, hvilket betyder at man kan samle alle sine cykelkøb et sted. Cyklerne i sig selv er inddelt i kategorierne racercykler, MTB/mountainbikes, citybikes, crossbikes, og trekkingcykler og der er tale om mærker af høj kvalitet som blandt andre CUBE og Kona. Foruden cyklerne vil man på siden kunne købe cykeltøj, udstyr til cykler, hjelme, rygsække, cykelstativer og meget mere. Kort sagt; alt man kan få brug for hvis man er bidt af at træde i pedalerne.

Den endelige dato for hvornår www.Bikester.dk bliver lanceret, ligger endnu ikke fast. Allerede nu kan du dog på siden læse lidt info om siden. Prøv også at søge på den østrigske, franske eller hollandske bikester-side – så kan du nemlig få en idé om, hvad du kan forvente når den danske går i luften.

Jeg sender lige nu lange øjne efter racercyklen Giant Avail Compact i grå og marine. Den så jeg gerne ligge under juletræet d. 24. Mon julemanden læser med her på Aktivmotion?

 

Dette indlæg er blevet til i samarbejde med Bikester.dk

Share

Speak Your Mind

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.