Ultraløb med The North Face

Nu kan man få løbetips fra nogle en af verdens bedste ultraløbere. Sæsonen for både danske og internationale ultraløb er i fuld gang, med The North Face Ultra-Trail Du Mont Blanc i slutningen af august som et af sæsonen vigtigste og største løb.

En af de atleter der deltager i blandt andet The North Face Ultra-Trail Du Mont Blanc er franskmanden Sebastien Chaigneau. Henover sæsonen giver Sebastien Chaigneau i en række små videoer gode råd til ultraløb,  som man kan bruge hvad enten man er motionist ellereliteløber. I den seneste episode handler det om forårstræningen, som de fleste forhåbentlig har fået rigtig godt gang i efterhånden.

I videoen følger man Sebastien Chaigneau på besøg hos teamkollegaen Jez Bragg (UK) i det sydvestlige England. De udforsker de smukke træningsområder langs kysten og Jez giver et indblik i hans liv som en del af The North Face Ultra Running Team. Begge atleter drøfter desuden, hvordan man træner effektivt i forårssæsonen og taler om hvor vigtigt det er at spise rigtigt i forbindelse med træningen.

Se videoen her nedenfor. Den er ganske flot lavet, og giver god inspiration til at snøre løbeskoene.

Share

Comments

 1. AvaWeedtn Manchester United AnnisSank
  RozellaFa Wales MickeyFau
  GeniejtWz AC Milan FUZCather
  NilaBrink Bayern Munchen DavidLynn
  TJDMaryjo Kroatien KalaGovan
  MeriGritt West Ham United ZVQVerona
  Margherit Manchester City BeatrizZw
  Roccofzmc Roma OmaKellpu
  VLFJosee Manchester United DeanStapl
  Harrietww Valencia KathieGaf

Speak Your Mind

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.