Trist løbedag!

Så skete det, der ikke må ske.

DAGENS TRÆNING

Planlagt: 14km friskt tempo

KOMMENTARER

Inden jeg starter på løbet, kan jeg mærke lidt i knæet, og er egentlig en lille smule nervøs for det. Jeg tænker lidt over det, og vælger at løbe de 14km roligt i stedet for. Jeg kommer af sted, og har lidt smerter. Efter 6 km, hvor jeg omtrent er så langt hjemme fra som muligt, begynder smerterne pludselig at akkumulere. Jeg stopper selvfølgelig, men det var vidst for sent! Jeg forsøger at løbe lidt igen, men det går bare ikke. Det er en knæskade jeg tidligere har haft, som jeg dog ikke har helt fået opklaret. Det er triste sager sådan noget.

Nu er det aften, og jeg er pænt nede. Det gør ondt, og irriterer mig endnu mere. Jeg kommer med en opdateret på det senere, nu her ser det ikke for godt ud. Min plan er foreløbig at holde en pause, og så komme ind i kampen igen!

Pas på derude!

Share

Comments

  1. Hej JJ,

    Trist at høre det med knæet, specielt nu hvor det ellers tegnede så godt, var et rigtig flot testløb. God bedring skal der lyde herfra, håber det går hurtigt over!

  2. Hej Anders
    Tusinde tak for opbakningen, det sætter jeg pris på.

Speak Your Mind

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.