Træningsprogram for episode 2 af Træningsprojekt Natløb

Dette posts er en oversigt om mit træningprogram til træningsprojekt natløb episode 2. Det strækker sig fra uge 5-9, altså 5 uger.

 

Jeg har lavet den her oversigt for at du som læser kan få et overblik over min træning. Det kan godt være lidt uoverskueligt at læse fra gang til gang. Derfor kan oversigten her være en idé til at danne overblik og min træning.

Ydermere kan du bruge denne artikel som inspiration til dit eget træningsprogram. Hvis du går og pundser på, at lave dit eget træningsprogram, synes jeg lige du skal læse om Træningsplanlægning og udnyttelse af superkompensationsprincippet. Det er en god artikel der er meget omfattende til opbygning af dit træningsprogram til løb.

MIT TRÆNINGSPOGRAM FOR EPISODE 2

Uge 5: Fokus på: restitution

Mandag:   Intervaltræning: 2x2000m p. 5min

Onsdag:   Rolig løbetur: 4,4km

Fredag:    Rolig løbetur: 11km

Uge 6: Fokus på: maksimal iltoptagelse, anaerob kapacitet

Mandag:   Intervaltræning: 10x400m p. 1min + 10min pause + 10x200m p. 1,25min

Onsdag:   Intervaltræning: 5x1000m p. 3min

Fredag:    Tempoløb: 8km

Uge 7: Fokus på: maksimal iltoptagelse

Mandag:   Intervaltræning: 4x1200m p. 1min

Onsdag:   Intervaltræning: 3x1600m p. 3min

Fredag:    Tempoløb: 5km

Uge 8: Fokus på: maksimal iltoptagelse, anaerob kapacitet

Mandag:   Intervaltræning: 800-600-400-200 p. 3min + 10min pause + 10x200m p. 3min

Onsdag:   Intervaltræning: 2x(4x800m) p. 1min, seriepause: 5min

Fredag:    Tempoløb: 10km

Uge 9: Fokus på: iltoptagelse, testløb

Mandag:   Intervaltræning: 3x1600m p. 1min

Onsdag:   Rolig løbetur: 8km

Fredag:    Testløb: 6km

 

Der kommer selvfølgelig jævnligt ændringer i træningsprogrammet, men det vil kun fremgå af den pågældende dag. Det kan være at en mindre skade dukker op, at jeg er på ferie, og derfor får svært ved at udføre intervaltræningen, udmattelse eller lignende.

Men jeg vil selvfølgelig forsøge at følge det så godt som muligt. Til dags dato, er min målsætning som resultat af episode 2, at jeg i uge 9 af træningsprojektet løber de 6km på 21:30. Men den målsætning bliver formodentlig også justeret når vi kommer sættere på testløbet. 21:30 er hvis træningen går som forventet, og jeg ikke løber ind i skader eller andre irritationsmomenter.

Share

Speak Your Mind

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.