Træning for ferieuge 28

Jeg har valgt at samle træningen for uge 28 i et post. Det skyldes at træningen har været mindre seriøs, og derfor kan det komprimeres. Jeg gider ikke skrive lange tekster om ingen ting, hvis du forstår?

TRÆNINGEN I UGE 28

1. Træning: 11km i lettere kuperet terræn på knap 46 min (4:11min/km)

Træningen gik ok, men det var meget frustrerende at løbe et sted, hvor man ikke havde nogen fornemmelse af hvor langt hjem der var. I uge 28 har jeg jo været på camping og kendte ikke stedet, men satsede på ca 7,5km. Når man så alligevel løber med 4:11min/km, som er et friskt hurtigt tempo for mig, bliver man en lille smule frustreret når første sidevej kommer efter først 24 min. Kom dog helskindet hjem, og efter at have målt ruten, kan jeg også se, at jeg har løbet en fin tid. Terænnet var lettere kuperet, hvilket var meget dejligt.

2. Træning: 6,3km blandet løb i kuperet terræn på 27 min (4:17min/km)

Træningen var faktisk rigtig god. Fik taget mig sammen til at komme afsted om morgenen inden morgenmaden. Eller, havde et glas mælk i maven, men det var vidst også det hele. Løb lidt rundt i kvarteret og kom til en lækker bakke som jeg formoder var et sted mellem 180 og 200m lang, og rigtig stejl. Da jeg nåede hen til bakken spurtede jeg op af den og luntede ned igen. Det gjorde jeg 5 gange i alt uden pauser i mellem. Eller joggede jo ned af bakken, men ellers ikke. Derfter løb jeg hjemad.

3. Træning: 4,8km tempoløb excl opvarmning og afluntning

Ugens sidste træning endte med at blive tempoløb. Jeg havde ikke mine racere på, og der mistede jeg jo selvfølgelig lidt af min motivation, men afsted kom jeg da. Jeg løbe 1 runde opvarmning, og derefter 2 runder tempoløb. Du har måske regnet ud, at en omgang er 2,4km?

Jeg havde planlagt at jeg ville løbe med 3:45 min/km på turen, og det viste sig faktisk at være svært nok. Efter 1km, var jeg 2 sekunder bagud. Efter 2,4km var jeg 5 sekunder bagud. Efter 3,4km var jeg 1 sekund bagud og efter 4,8km ramte jeg mål i tiden 18:02, altså 2 sekunder bagud, men havde vel og mærke også målt ruten op til 4,82 og 20 meter svarer til 4 sekunder med 3:45 min/km cirka.

Tja, man kan vel altid finde på et eller andet for at gøre sin præstation bedre?

Havde jeg nu haft racerne på kunne jeg måske nok kappe 3 sekunder af per km, altså 3:42 min/km, men eftersom sidste testløb, MED BAKKER, blev løbet med 3:41 min/km, ser det hele lidt sort ud.

Lad os nu se. Træningsplanen har jeg ramt helt ved siden af, men forsøger at få trænet når motivationen er der.

Share

Speak Your Mind

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.