Rolig løbetur uge 5 19/06-09

Ikke så meget at sige om dagens træning andet end at alt forløb som det skulle

DAGENS TRÆNING

11km roligt (4:37min/km)

KOMMENTARER

Denne uge går som sagt med at restituere oven på 4 hårde uger med intervaltræning og tempoløb så det vil noget. Derfor stod dagens træning på en rolig løbetur.

Jeg kom af sted – meget letpåklædt. Skyerne var nærmest sorte og jeg glædede mig som et lille barn til det ville begynde at regne. Du kan ikke komme uden om, at på en stille og rolig løbetur, er der ikke noget bedre end når regnen fosser ned. I hvert fald ikke hvis det er dejlig varmt udenfor og det var det. Træningen i dag var rigtig behagelig og føler mig godt rustet til et par uger med hård træning igen.

Om dagens tempo er der blot at sige at det var jo så perfekt som det kunne være. Planen var at løbe mellem 4:30 og 4:45 min/km.

Resten af uge 5 går med afslapning og lidt styrketræning som jeg jo kører parallelt med løbetræningen. 3-4 gange i ugen bliver det til for tiden.

Tja det var vel en lidt kedelig dagbog at læse? Ikke noget spektakulært forårsagede – ingen brækkede ben, fibersprængninger eller lignende – kedeligt kedeligt kedeligt. Glæd dig til næste uge, hvor der skues op for intensiteten.

Læs her om starten på uge 6 med hård intervaltræning

Share

Speak Your Mind

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.