Rolig løbetur uge 5 17/06-09

Dagen i dag havde jeg planlagt til en rolig løbetur, men ikke alt gik som det skulle. Læs med om min rolige løbetur

DAGENS TRÆNING

4,4km roligt (4:22min/km)

KOMMENTARER

Først og fremmest er uge 5 her ment som en rolig uge, hvor jeg skal komme mig over de 4 tidligere meget hårde uger med 8 intervaltræninger og 4 tempo/testløb. Derfor ville jeg i dag bare tage en rolig løbetur. Jeg havde planlagt at løbe 11km. Bare på sådan 4:45 eller sådan noget var planen.

Inden træningen var jeg inde at styrketræne, men havde lige en times pause imellem.

Jeg kom af sted, men følte mig slet ikke oplagt. Var lidt træt, havde det utrolig varmt. Det skal lige siges, at jeg løb klokken 14, hvor der var over 20 grader. Men det burde ikke slå mig ud. Jeg tænkte derfor, at jeg hellere bare måtte tage en helt stille og rolig 4-5km. Så cuttede ruten af, og løb sådan på fornemmelsen efter hvad der var 5km.

500m inden jeg var hjemme stoppede jeg op, fordi jeg ville gerne lige gå det sidste stykke vej.

Kiggede på uret der viste 19:13 og tænkte at det vel ca. var de der 4:45 min/km, men nu hvor jeg har målt ruten op, kan jeg godt se, at jeg har løbet lidt for stærkt. Jeg synes ellers ikke det ligner med, at ramme så meget ved siden af tempoet.

Nå men jeg må hellere tage det med ro her i den her uge, så jeg kan blive ordentlig klar til 4 uger med knald på. Tager en rolig løbetur mere på 8-12km i overmorgen og så må det være det for denne uge.

Læs her om næste træning i uge 5

Share

Speak Your Mind

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.