Rolig løbetur uge 4 10/06-2009

Efter dagens styrketræning kunne jeg meget passende lige tage ud at løbe en tur. Det blev ikke til intervaltræning i dag men en rolig løbetur

DAGENS TRÆNING

9,0km på 42:14 (4:42min/km)

KOMMENTARER

Som sagt var det i dag første træning der ikke var intervaltræning eller tempoløb. Og det er altså over de seneste 23 dage. Så det var egentlig ganske rart med en løbetur i et stille og roligt tempo med en frisk vind på 7m/s. Fik taget nogle højdemeter med på løbeturen, men det var såmænd ikke for at gøre turen hårdere, bare fordi den løberute er lidt flottere. 110 højdemeter blev det til.

Der er ikke så meget at sige til træningen udover at jeg løb med 4:42 km/min og sluttiden blev 42:14 min. Stille og rolig tur.

Nå ja. Hvorfor løb jeg kun et rolig løb i dag? Det skyldes simpelthen at jeg jo fredag/lørdag skal løbe testløb på selve ruten, altså løberuten til selve løbet, og ville gerne være klar til at slå min forrige tid på 23:13. Du skal glæde dig til næste træning, det bliver spændende at se, hvor mange sekunder jeg har fået kappet af tiden.

Læs her hvordan testløbet gik. Om jeg havde forbedret min tid på 23:13 eller om træningen blot har været spildt arbejde. Læs med træning: Testløb

Share

Speak Your Mind

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.