Projekt personlig træner i gang

Jeg er en af dem som altid har været i okay form. Det er typisk blevet til en løbetur om ugen, måske også en gang spinning eller aerobic, men det er bevidstheden om alle de fordele der er ved at motionere, der har holdt mig i gang. Jeg er aldrig nået til det stadium hvor jeg bare ikke kan lade være med at motionere, og hvor jeg har været direkte afhængig. Jeg nærmer mig hastigt de 32 år, og jeg er ganske enkelt ærgerlig over at der stadig kører en indre dialog indeni mig, hver gang jeg skal ud og lufte løbeskoene.Nu vil jeg opleve det alle andre snakker om; at være i sit livs bedste form med hvad det giver af gevinster som øget energi, velvære og overskud. Jeg har derfor besluttet mig for at gennemgå et forløb med personlig træner Abraham Gaaei over de næste 8 uger, og jeg er ærlig talt temmelig nervøs, men samtidig enormt spændt. At det lige blev Abraham var egentlig temmelig tilfældigt. Jeg synes han har lavet nogle spændende ting, og så tiltalte det mig også, at han ikke er en af de her hårdt pumpede fyr som bruger længere tid foran spejlet end jeg selv gør. Under et indledende møde fik vi afstemt forventningerne til forløbet, og det var især vigtigt for mig at den personlige træner var en jeg kunne kommunikere med og at der var kemi mellem os. Heldigvis oplevede jeg hurtigt en tillid til Abraham og hans træningsmetoder, og jeg tror han fik en meget god fornemmelse af, hvordan jeg bliver motiveret. I forvejen er det ret grænseoverskridende at blive presset af en man ikke kender på forhånd, så jeg var en anelse mere rolig efter et succesfuldt første møde.

De første to uger skal vi træne sammen 2 gange af én time og de efterfølgende seks uger skal vi mødes én gang om ugen. Al træning vil foregå udendørs i Frederiksberg have. Mit udgangspunkt forud for forløbet er følgende tal: vægt 61,4 kilo, højde 169 og fedtprocent 29, og jeg glæder mig til at se hvad de næste 8 uger kommer til at betyde for de tal.

Share

Comments

  1. Har du nogle erfaringer med disse “personlige trænere” som man har på som et armbåndsur? Jeg læste på siden http://mag.dk/god-form-og-slank-med-lidt-traening-hverdagen/ om et armbånd der hjælper en i hverdagen til at holde formen og blive slank. Har du nogle erfaringer med det?
     
    Mvh Simone

Speak Your Mind

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.