Powerade Halvmarathon

Powerade Halvmarathon afholdes igen i år i København og der er lagt op til et løb i endnu større format end sidste år. Læs mere om Københavns nye store halvmarathon – Powerade Halvmarathon.

Knap er Copenhagen Marathon overstået, før Sparta annoncerer et nyt stort løb. Denne gang er distancen lidt kortere og sponsoren en anden. Løbet hedder Powerade Halvmarathon og ja, det er et halvmarathon. Det er Powerade der sponsorerer løbet der i år finder sted d. 21. august.

Powerade Halvmarathon

Powerade Halvmarathon

Powerade Halvmarathon blev afholdt for første gang sidste år. Dengang deltog 5764 løbere og ligesom det gælder for Powerade Halvmarathon i år, blev løbet dengang arrangeret i samarbejde med de to magasiner Iform og Aktiv Træning. Rekorderne for sidste års udgave af Powerade Halvmarathon ser sådan ud:

Powerade Halvmarathon – kvinder: Christina Bus Holth 1:17:04
Powerade Halvmarathon – mænd: Martin Parkhøi 1:07:42

Gad vide om de to rekorder bliver slået i år? Powerade Halvmarathon foregår naturligvis på en trafikspærret rute rundt i indre København, og i år vil der være underholdning og musik undervejs. Derudover vil der på ruten for Powerade Halvmarathon være en række hotspots hvor publikum kan samles og give de mange løbere et bifald med på vejen.

Det er som sagt d. 21. august du skal sætte kryds i kalenderen hvis du vil deltage i Powerade Halvmarathon. Sparta forventer omkring 6000 løbere til start.

Jeg har selv købt startnummer til Powerade Halvmarathon, og at jeg nu har skrevet det her, forpligter jo.. Ses vi?

Powerade Halvmarathon 2010 var en super fed oplevelse, så jeg kan kun anbefale det..


Share

Speak Your Mind

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.