Overraskende testløb

Overskriften taler vidst for sig selv. Se hvordan sidste testløb gik inden det store løb om ca. 5 uger

DAGENS TRÆNING

2,5km opvarmning (4:40min/km)

6,0km testløb

2,3km afluntning (4:46min/km)

KOMMENTARER

I dag var så dagen, hvor jeg skulle have en skideballe for den manglende træningsindsats, men det forløb ganske overraskende ikke således. Jeg overraskede mig selv, og formodentlig også dig som læser med derude.

Jeg havde besluttet mig for at give den en ordentlig skalde, selvom resultatet nok ikke ville være værd at vise frem. Jeg løb efter at komme ind i 21:30, hvilket var MEGET optimistisk. Vidst jeg ville slække hele ruten igennem, og tænkte egentlig også at det var dumt at løbe efter 21:30.

Opvarmningen var god, og jeg kom godt af sted. Til min store overraskelse løb jeg faktisk med på sluttiden 21:30 på mine mellemtider, og endda lidt hurtigere. Det gav mig enorm god selvtillid og jeg satsede stort.

Til min egen store overraskelse, kom jeg i mål i tiden 21:15 præcis, total udmattet. Jeg lå rigtig længde på asfalten og pustede. Det er meget længe siden jeg har prøvet noget der har været så hårdt som dette. 21:15!!!!

Jeg har forbedret mig 57 sekunder. Det er vildt synes jeg godt nok. Jeg har tilmed 5 uger til at forbedre mig yderligere, så nu synes jeg det hele ser lidt mere lyst ud.

På de sidste 500-1000m mærkede jeg nogle ubehagelige smerter i knæet, men håber på, at det blot var noget jeg ikke bør tænke mere over.

Mine forventninger til de sidste 4 uger og 5 dage, er at jeg tager 3 uger med maksimal hård træning. Meget intervaltræning og tempoløb. Du som læser er måske også blevet lidt inspireret til at træne efter mere kvalitet?

Efter dagens løb, håber jeg på, at kunne vinde Sønderborg Natløb i tiden 20:30! Sidste år blev løbet vundet i 20:48, så det er noget af et spring. 20:30 svarer til en kilometertid på 3:25 – altså en 5km tid på 17:05, og dertil skal så fratrækkes ca. 2 sekunder pr kilometer pga. den 1 km kortere tur, og derudover ca. 2 sekunder pr kilometer for bakkerne. Altså en 5km tid på omkring 16:45. Det må jeg nok sige. Måske er det endda mere. Pas.

Nå, men jeg tror jeg drikker mig en velfortjent Cola. God aften alle sammen!

Share

Speak Your Mind

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.