Opdatering på skade

Der er ikke så meget andet at sige, end at det bare er røv træls! Det går ikke fremad. Har ikke løbet siden, og der er ikke rigtig noget der tyder på, at jeg kommer til det i den nærmeste fremtid. Jeg holder lige fri en uges tid i hvert fald og ser så på hvordan jeg har det.

Jeg vil rigtig gerne ud at løbe, men ved at det ville være noget nær det dummeste jeg kunne gøre.

Jeg kan kun advare Jer andre, pas nu på Jeres krop – jeg er elendig til det :)

Share

Comments

 1. Hej Jens
  Det er rigtig ærligt – jeg vil jo i virkelig helst se, hvor hurtigt du kommer til at løbe natløbet, end at jeg vinder en plade chokolade – som du sikkert husker, var mit bud på Dourun, at du udgik. Da jeg afgav det, tænkte jeg blot, hvad der statistisk var størst sandsynelighed for.
  Uden at virke gammelklog, så bør du nok revidere din intensive træningsstrategi en smule fremover og spare lidt på den høje kvalitet. Hvis det så tager et halvt år længere at blive rigtig god – så går det nok! At blive skadet er jo ikke vejen til success, da en træningsafbrydelse betyder, at man bliver sat milevidt tilbage i træningen.
  Jeg håber knæet snart er klart igen, men du bør efter min mening overhovedet ikke begynde træningen igen, før smerterne er helt væk.  Overvej evt. lidt styrketræning til at afhjælpe skaden . Jeg mener, det er Morten Kongsgaard, der med sin phd har påvist, at tung men langsom styrketræning fremskynder kroppens reperation af skadet muskler, led og sener.
  God bedring.
  mvh.
  TS

Speak Your Mind

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.