Nørrebroløbet – for et mangfoldigt og positivt Nørrebro

 

Nørrebroløbet giver dig d. 15. maj mulighed for at se Nørrebro fra sin bedste side. Nørrebroløbet er 5 km. gennem den mangfoldige bydel, og du er inviteret til både løb, musik og samvær.

Det er ikke altid positiv omtale bydelen Nørrebro er kendt for. Det vil syv 14-15 årige drenge gerne ændre ved, og derfor har de med støtte fra Dansk Flygtningehjælp stablet Nørrebroløbet på benene. Med Nørrebroløbet vil de gerne vise at Nørrebro byder på en masse spændende steder.

Nørrebroløbet

Nørrebroløbet

Nørrebroløbet finder sted d. 15. maj og startskuddet går klokken 11 på Blågårds Plads. Vil du gerne støtte det gode initiativ tilmelder du dig via hjemmesiden for Nørrebroløbet – det koster 80 kr. for unge mellem 13 og 17 år og 100 kr. for voksne, mens det er gratis for børn op til 12 år at deltage i Nørrebroløbet. For de beløb får du en gavepose og snacks, og er du blandt de første 400 tilmeldte følger der også en t-shirt fra Nørrebroløbet med. Og som ved mange andre motionsløb har du under Nørrebroløbet naturligvis også mulighed for at vinde fine præmier.

Det er helt frivilligt om du vil løbe eller gå den 5 km lange distance for Nørrebroløbet – Nørrebroløbet er for alle. Ruten for Nørrebroløbet går blandt andet forbi Folkets Park, Sankt Hans Torv og Peblinge Sø, og du kan se hele ruten via hjemmesiden for Nørrebroløbet.

Nørrebroløbet afsluttes med musik og hyggeligt samvær på Blågards Plads. Musikken leveres af RubꞌAꞌDub Sundays Crew: Pharfar, Malachy, Mission & guests.

Aktiv Motion støtter Nørrebroløbet! Se hvem der ellers sponsorerer og læs mere om Nørrebroløbet i løbets flyer.

 

 

Share

Comments

  1. I have read so many posts regarding the blogger lovers but this piece of writing is actually a nice
    paragraph, keep it up.

Speak Your Mind

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.