Motion på arbejdspladsen

Efter en lang arbejdsdag er der ikke noget bedre end at få rørt kroppen. Og det gælder især hvis man, ligesom en stor del af danskerne, har et job hvor man sidder ned hele dagen. Men tænk nu hvis man kunne få både et aktivt arbejdsliv og et aktiv fritidsliv?

Normalt er sundhed på arbejdspladsen ikke et emne vi skriver så meget om på Aktiv Motion. Ikke desto mindre er det et emne der er populært som aldrig før, fordi mange virksomheder har fået øjnene op for, at det betaler sig at prioritere medarbejdernes trivsel på arbejdspladsen.

At tænke sundhed ind i en virksomhed kan føre til gladere medarbejdere, et bedre fællesskab, mere produktive medarbejdere og færre sygedage blandt medarbejdere – alt sammen noget som virksomheden kan se på bundlinjen. Derudover kan det at fremme sundhed og trivsel på arbejdspladsen føre til en bedre sikkerhed på arbejdspladsen. En initiativ kan eksempelvis være at give medarbejderne adgang til en sundhedsportal, der giver dem personlig vejledning og mulighed for at opsøge de informationer de mangler.

Har din arbejdsplads gjort noget sjovt/spændende/anderledes/skørt for at fremme sundhed og trivsel, må du meget gerne skrive det i en kommentar herunder. Måske det kan inspirere andre til at foreslå gode initiativer for deres chef, der kan gøre arbejdsdagen lidt mere aktiv. Et godt sted at starte kan eksempelvis være at tænke sundhed ind i den årlige APV for at finde frem til hvad medarbejderne egentlig ønsker. Initiativet skal jo gerne tage udgangspunkt i deres behov.

Vi glæder os til at høre om en masse gode erfaringer.

Share

Speak Your Mind

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.