Løbehandsker – et stykke must-have løbetøj

GripGrap løbehanske

Det er blevet koldt i Danmark, og derfor har jeg måtte finde løbehandsker og lidt varmere løbetøj frem. Og et par gode løbehandsker er guld værd, når man begiver sig af sted på løbetur.

Jeg har ikke rigtig ville erkende det i den seneste tid, men nu går den vist ikke længere. Når det danske vejr viser sig fra sin værste side, er det altså nødvendigt med noget ordentligt løbetøj. Og her tænker jeg på i koldt vejr – godt løbetøj til regnvejr må vi tage en anden gang. Dette indlæg kommer til at handle om løbehandsker.

Det er jo ret forskelligt hvor meget man fryser. Hvor godt ens blodomløb er, har blandt andet en del at sige, men det har selvfølgelig også noget at sige hvor hurtigt du løber på din rute. Når jeg træner intervaltræning får jeg jo eksempelvis rigtig hurtigt varmen, mens det tager lidt længere tid de dage, hvor tempoet er mere afslappet. En ting er dog sikkert; jeg er lidt af en frossenpind, og starter derfor altid mine løbeture i de kolde måneder med kolde fingre – hvorfor løbehandsker er et MUST. Jeg har i de seneste uger derfor prøvet to forskellige løbehandsker af mærket GripGrab, i håbet om i år at finde et par løbehandsker der kan holde kulden ude. Det ene par løbehandsker kalder GripGrab ”Running light”, og er til løbeture i -5 til + 10 grader, mens det andet par løbehandsker hedder ”Running Cold”, og er velegnet helt ned til -10 grader.

Den lette udgave af de to par er lavet i et ret tyndt lag microfleece. Mit par sidder forholdsvis tæt om hånden, og det gør at man næsten glemmer at man har løbehandsker på. Materialet gør det nemt for huden at ånde, samtidig med at man fint holder varmen. Efter ca. 20 minutter er handskerne dog alt for varme for mig, og de bliver forvist til lommerne i min løbejakke. Jeg har endnu ikke fundet nogle løbehandsker, jeg kan holde ud at løbe hele min rute med, så jeg må nok acceptere, at jeg altid skal smide dem undervejs. Det er til gengæld et stort plus ved løbehandskerne fra GripGrab, at de er så lette og derfor ikke fylder eller vejer meget i lommerne.

Den lidt tykkere løbehandske ”Running Cold” fra GripGrab er i et softshell-materiale og bare ved at løfte handsken er det tydeligt, at den primært er til noget koldere vejr end ”Running light” er. Her i slutningen af oktober har jeg brugt løbehandskerne to gange, og begge gange har jeg forholdsvis hurtigt måtte smide dem. De er simpelthen for varme til de temperaturer vi indtil videre har haft. Jeg er dog ret sikker på, at jeg om bare en måned eller to kommer til at elske løbehanskerne. Der er virkelig god varme i dem, samtidig med at de sidder godt på hånden og føles lette.

Fælles for de to par løbehandsker fra GripGrab er, at de begge gør det let at bruge sin ipod eller sit løbeur mens mens løber. For hvor irriterende er det ikke lige at man skal have hele handsken af, hver gang man vil skifte nummer eller ændre indstillingerne på sit pulsur? MEGET irriterende hvis du spørger mig, og derfor er jeg ret begejstret for, at man på GripGrabs løbehandsker kan nøjes med at fjerne det yderste led på tommel- og pegefinger, og dermed være fuldstændig funktionsdygtig – uden at fryse på fingrene imens. Smart!

Jeg har i hvert fald fundet løbehandskerne til den kommende løbesæson. Så mangler jeg bare nogle nye løbetights, en vindtæt løbejakke og en løbevest. Man skal jo ikke gå ned på udstyr!!!!

Ps.: Jeg vil her til slut lige nævne, at min kollega her på bloggen netop har råbt til mig, at jeg også skulle prøve GripGrabs vintercykelhansker, da de også er super gode – så måske har GripGrab fat i den lange ende?

GripGrap løbehanske

Share

Comments

  1. Downloading stuff from this web page is as effortless |as clicking the mouse rather than other web pages which move me here and there on the web sites Løbehandsker – et stykke must-have løbetøj – Aktiv Motion .
    ray ban polarized sunglasses http://moneywisefs.com.au/Contact-Us/Contact-Us/PolarizedRay.asp

  2. 私はジョンです、どのようにあなたが誰である?この執筆の作品このウェブサイトに掲載%を Løbehandsker – et stykke must-have løbetøj – Aktiv Motion %が気難しい。
    バーバリー アウトレット http://www.amazon.co.jp/dp/B018O7FDSO/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1448856001&sr=8-1&keywords=バーバリー アウトレット

Speak Your Mind

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.