Lillebælt Halvmarathon udsolgt på 11 timer

Blot 11 timer og 4 minutter tog det før samtlige 10.000 startnumre til Lillebælt Halvmarathon var solgt. Løbsledelsen jubler og over hele Europa vækker den hurtige tilmelding begejstring.

Lillebælt Halvmarathon

De mange startnumre blev sat til salg d. 1. oktober og kort tid efter kunne arrangørerne altså melde alt udsolgt. Det er ny rekord – ikke tidligere har noget motionsløb kunne melde alt udsolgt efter så kort tid. Løbsleder Mads Stryhn regner da også med at rekordtilmeldingen kan give Lillebælt Halvmarathon en plads i Guiness Rekordbog. Hverken New York Marathon, Berlin Marathon eller andre gigantløb har nemlig tidligere kunne melde alt udsolgt så hurtigt.Lillebælt Halvmarathon er kendt for at tænke i nye baner når det handler om at arrangere motionsløb. Derfor er løbet arrangeret sådan, at det for deltagerne ikke kun handler om at gennemføre, men også om at få en god oplevelse undervejs. Som løber kan man derfor støde på mere end 10 bands omkring på ruten, og events der gør Lillebælt Halvmarathon til en unik oplevelse. Selv har jeg ikke prøvet at deltage i løbet, men det lyder da fantastisk at man tænker nyt og kreativt for at kunne adskille sig fra de andre motionsløb, der ellers finder sted. Måske kan den nytænkning give Danmark en plads på det store motionsløbs-verdenskort?

Er man en af de hurtige der har fået startnummer til Lillebælt Halvmarathon skal man gøre sig klar til lørdag d. 7. Maj kl. 14. God fornøjelse hvis du er en af dem..

Share

Comments

  1. ufatteligt. Løbet er kedeligt og uden udfordringer. Løbet er for førstegangsløbere der ikke ved bedre

  2. Louise Brun says

    Ikke desto mindre er startnumrene revet væk.. Måske skal det ses som et udtryk for, at flere og flere har kastet sig over løb, og at der derfor er flere “nybegyndere” der hopper med på motionsløbsbølgen? Hvilket halvmarathon kan du anbefale hvis man søger udfordringer?

Speak Your Mind

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.