Legepladser til gratis motion

Legepladser indbyder ikke kun til leg. Legepladser kan også danne rammen om ny og udfordrende motion og nej, legepladser er ikke kun for børn. Få gode tips til hvordan du bruger byens legepladser nær dig til at få sved på panden og gang i musklerne.

De fleste af jer motionsglade læsere hilser sikkert endnu flere spændende løberuter, bredere cykelstier og hvad der ellers indbyder til bevægelse velkommen. Og faktisk er der allerede mange steder i København der indbyder til træning udendørs – endda uden af det koster noget. Måske forbinder du legepladser med et slidt legehus og et par knirkende gynger, men et nyt tiltag fra Københavns Kommune skal forsøge at ændre ved det billede af legepladser. Under den kommende renovering af Københavns legepladser vil kommunen på nogle legepladser indsætte motionsredskaber der indbyder til at de voksne også bevæger sig. Derfor vil man kunne se stativer til udstrækning og forskellige former for styrketræning på de legepladser der ellers primært henvender sig til børns leg. Et super initiativ!! Først og fremmest fordi forældrene på byens legepladser nu ikke bare behøver at sidde på en bænk med dårlig samvittighed, men rent faktisk kan være aktiv når de alligevel besøger en af byens legepladser med deres børn. Og har du ikke børn har du jo så alligevel en grund til at besøge en af de legepladser der ligger nær dig på din løbetur, cykeltur eller søndagens gåtur.

Legepladser

Legepladser til gratis motion

Her finder du blandt andet et par gode legepladser til motion:

  • Degnestavnen legeplads (en af de legepladser der har klatrebane, fodboldmål, tovbane osv.)
  • Brønshøjparkens legeplads (en af de legepladser der har fitnessredskaber som du kan bruge til blandt andet arm- og mavebøjninger)
  • Boblehallen på Carlsberg (en af de nye legepladser med blandt andet multibane, cykelrampe og aktivitetsbane)
  • Rebskoven på Carlsberg (en af de helt nye legepladser med 3.500 hvide reb hængende ned fra et halvtag – indbyder til lidt armtræning)

Har du endnu ikke besøgt PLUG N PLAY i Ørestaden er det altså også en af de legepladser der er et besøg værd. PLUG N PLAY er en af de legepladser der klart overgår de gode gamle legepladser. Her finder du både rulleskøjtebane, parkourbane, fodboldbane og en masse andre fede ting. Man kan sagtens få en hel eftermiddag til at gå på en af Københavns fedeste legepladser.

Kender du til nogle legepladser til indbyder til motion, så del dine favorit-legepladser med os andre i kommentarfeltet!

Share

Comments

  1. Super god artikel til alternativ træning – især hvis man bor i hovedstandsområdet. Bor man andet steds og gerne vil træne på legepladsen, så kan disse træningskort anvendes.

    Venlig hilsen Martin Frederiksen

  2. What’s up, its nice paragraph Legepladser til gratis motion concerning media print, we all be familiar with media is a fantastic source of data.
    Vivienne Westwood Women Backpacks http://www.viviennewestwoods.co.uk/Vivienne Westwood women-backpacks_c146

Speak Your Mind

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.