Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: No such file or directory in /var/www/aktivmotion.dk/public_html/wp-content/plugins/seo-booster-pro/seo-booster.php on line 1887

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in /var/www/aktivmotion.dk/public_html/wp-content/plugins/seo-booster-pro/seo-booster.php on line 1887
Intervaltræning uge 7 03/07-2009

Intervaltræning uge 7 03/07-2009

Efter en lang dejlig dag, havde jeg planlagt at skulle ud at løbe en tur. Om det blev intervaltræning eller blot en lang rolig tur afhang af om min kæreste ville med.

DAGENS TRÆNING

3,4km opvarmning (4:42min/km)

6x800m med pause på 1 minut

4,4km afluntning (4:32min/km)

KOMMENTARER

I dag var det rigtig varmt. 28 grader i skyggen, og ikke en eneste sky af skimte. Jeg planlagde derfor at jeg ville træne senere på aftenen, efter aftensmad, men det kom alt sammen til at passe meget dårligt, da aftensmaden ville ligge omkring kl. 20, og det var der jeg ville løbe, og med cykling til og fra, opvarmning, intervalløb, afluntning bliver træningens varighed i alt på ca. 2 timer. Klokken 18 spiste jeg let, og tog så af sted 19:30. Jeg vidste ikke helt hvad jeg ville løbe, men jeg var fast besluttet på, at det skulle være en intervaltræning med kontrol over.

Havde Sandra, min kæreste, nu ville med, havde jeg bare taget 14km rolig løbetur, men hun havde andre planer, og så var der ikke flere undskyldninger for at undgå intervaltræningen. Tiderne blev:

  • 2:50 – 2:50 – 2:52 – 2:50 – 2:49 – 2:49

Jeg må da indrømme at jeg er lidt stolt over at have ramt så godt. Gennemsnitsrunden blev løbet på 2:50, så helt ved siden af var jeg ikke. Men det skal også lige nævnes at jeg ikke løbe helt igennem, og kunne nok godt have løbet samtlige intervaller en lille smule hurtigere.

Efter de 6x800m overvejede jeg at holde en pause og så løbe 10x200m, men ville også gerne hjem. Jeg er tilfreds med træningen, og var alligevel en smule træt derefter.

Til afluntning ved jeg ikke helt hvad der gik galt, men var ikke total udmattet, så kunne løbe rigtig dejligt. Bemærk også at tempoet har lagt på 4:32min/km, hvilket for mig et temmelig højt for afluntning. Efter ca. 1,5km løb jeg forbi den gule strand i Sønderborg, og der var jeg da ikke for fin til lige at smide skoene, og så ellers hoppe i vandet. Det var utrolig dejligt, virkelig en dejlig fornemmelse. Vandet var så dejligt og ja. PRØV DET! Tøjet var selvfølgelig lidt tungt derefter selvom jeg løb i nylon.

Share

Speak Your Mind

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.