Intervaltræning uge 6 26/06-2009

Jeg har haft 3 hele fridage siden mandagens træning, hvilket skyldes at jeg netop er blevet student, og har derfor haft en lidt katabolsk og travl uge. Løbetræningen er blevet en anelse forsømt. 

DAGENS TRÆNING

3,4km opvarmning (4:39min/km)

3x1000m pause 3min

3km afluntning (4:45min/km)

KOMMENTARER

Som sagt blev jeg student i tirsdags efter en 24 timers lang forberedelse. Var oppe i historie, og eksamen gik rigtig godt. Derefter har der jo været lidt fester, hvilket har gjort at løbetræningen er blevet skåret ned. Skulle have løbet i onsdags 24/06, men det havde jeg simpelthen ikke tid til. Desuden har jeg endnu 3 gange styrketræning til gode i denne her uge. Overordnet set, har ugen altså ikke just været til gavn for træningsprojektet, tværtimod.

I går var der studenterkørsel fra klokken 7:30 – 20:00, hvorefter der blev festet videre, og effekten af den druktur illustreres meget godt til dagens træning.

Jeg skulle løbe 5x1000m, men det blev kun til 3. Tiderne ser du her:

 • 3:29 – 3:26 – 3:31

Sidst jeg løb 5x1000m, løb jeg gennemsnitlig 3:31, og den her gang gennemsnitlig cirka 2 sekunder hurtigere pr. interval, men da jeg havde regnet med at skulle løbe omkring 3:24 per interval, var dagens selvfølgelig lidt skuffende. Jeg kunne såmænd også godt have løbet 2 sæt mere inden for 3:29 – 3:33, men følte ikke jeg gad, så skiftede skoene og fik luntet af.

Det er lidt irriterende med en træningsdag som i dag, hvor udbyttet er noget mindsket, men alligevel vælger jeg at se det positive i dagen, selvom det kan være svært eftersom jeg også fik smerter i baglåret.

Men men. Egentlig ville jeg også have droppet træningen i dag. Sad og kiggede ud af vinduet, og så at det blæste med 10m/s og stød på 15m/s, så var ok glad for at jeg var kommet af sted.

Så tager jeg i fitness i morgen tidlig, og tager en løbetur søndag, så kan jeg faktisk næste nå det forsømte, og alligevel langt fra.

Læs videre, og bliv klogere på min træning: Intervaltræning uge 7

 

Share

Comments

 1. Hej Jens
  Tillykke med huen. Jeg troede egentlig du var ældre ;) Flot du har kunne holde hjemmesiden vedlige ved siden af dine eksamer. Håber ikke det er gået for meget ud over karaktererne.
  Aktivmotion er efterhånden begyndt at ligne noget. Det er godt gået! Jeg ser frem til, hvad den ellers byder på i fremtid.
  mvh.
  TS

 2. Hej Thomas
  Mange tak skal du have :)
  Ej jeg vil ikke sige det gik ud over karaktererne, mine eksamener gik fint. Selvfølgelig kunne der være gjort mere ud af dem, men det kan der jo altid.
  Og igen tak. Der er noget arbejde bag, men finder det meget interessant at dele min viden om træning, så ser det ikke som en byrde.
  Jeg er glad for at du følger med :)

  De bedste hilsner
  Jens Jakob

Speak Your Mind

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.