Intervaltræning uge 5 15/6-2009

intervaltræning uge 5Dagens træning var første træning i anden episode eller del om du vil. Efter som jeg havde mistet min mobil forleden, og jeg ikke har et fancy ur der kan gemme mellemtider, skulle træningen være simpel.

Jeg vil lige knytte en kommentar til det med perioderne / episoderne. Første episode var 25 dage, anden episode bliver formodentlig 28 dage, og ligeledes gælder det for tredje episode. Fjerde episode bliver derfor 14 dage.

DAGENS TRÆNING

3,4km opvarming (4:42min/km)

2x2000m med 5 minutters pause

3km afluntning (3:37min/km)

KOMMENTARER

Som sagt havde jeg kun hovedet til at huske mine tider, så tænkte at træningen skulle være simpel. Jeg pønsede lidt på 3000m + nogle 200m intervaller, men kom alligevel hurtigt fra det selvom det også havde været nemt at huske. 2x2000m har jeg heller ikke løbet endnu, så det var ganske udmærket.

Opvarmningen gik fint, og benene var klar til træningen. Dog var jeg ikke helt oplagt. Udregnede hastigheden for opvarmningen og forsøgte at huske den så godt jeg nu kunne.

Inden intervaltræningen egentlig gik i gang, mødte jeg lige den 17 årige danmarksmester i kuglestød. Ret sjovt at møde ham. Jeg er på stadion 3 gange ugentligt, så egentligt lidt undersøgt, at jeg ikke mødte ham før. Han var godt nok stor.

Nå men jeg kom i gang, og valgte inden start at satse på at løbe 42½ sekund per omgang. Jeg endte med at løbe tiderne:

  • 7:05 og 7:08

Tiderne var tilfredsstillende, og hvis vi tager gennemsnittet 7:06,5, så kan vi se at det svarer til 42,65 sekunder per 200m, så helt galt på den var jeg ikke med min vurderingen inden start.

Afluntning blev kun til 3km, hvilket nok skyldes den lidt mindre motiverede JJ. Overordnetset var det egentlig en okay træning trods min manglende motivation. Obs. Glemte lige at sige, at det var utrolig hårdt anyway.

Læs her hvordan næste træning gik: rolig løbetur

Share

Speak Your Mind

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.