Hej Alle – jeg er den nye blogger

Aktiv motion har fordoblet antallet af bidragsydere, og sammen med Jens Jakob vil jeg derfor i fremtiden dele viden og erfaringer med jer. Som trofast besøgende skal du dog ikke frygte tiltaget – emnerne på bloggen vil også i fremtiden knytte sig til den aktive idrætsudøvers interesser, med det mål at udvide jeres og vores egen horisont. Det er blot vores håb, at vi kan nå omkring flere emner, og opdatere jer i et endnu større omfang, når vi er to om at bidrage med indlæg.

Jeg hedder Louise og studerer Tværfaglige studier i Sundhedsfremme og Sundhedsstrategier. Udover at jeg nyder at leve et aktivt liv, får min nysgerrighed mig ofte til at dykke ned i emner inden for fysiologi og idræt. De indspark jeg får gennem mit studium kombineret med tekster jeg støder på når min nysgerrighed skal dækkes, vil danne udgangspunkt for artikler som jeg glæder mig til at dele med jer. Jeg er ikke ekspert inden for hverken fysiologi eller idræt, men tager udgangspunkt i de erfaringer jeg selv gør mig. Jeg håber at mine indlæg vil indbyde til at få en debat i gang på bloggen om vores fælles interesse – et aktivt liv!

Share

Comments

  1. Velkommen til som blogger, ser frem til fremtidige bidrag fra din side :)

Speak Your Mind

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.