Gæt en marathontid…

Gæt min marathontid til Nykredit Copenhagen Marathon 23. maj 2010.

Den der kommer tættest på vinder en god chokolade. Skriv blot i kommentarfeltet nedenfor, hvad du tror min sluttid bliver :-)

Hint: Det kan være en fordel at læse om mit testløb for marathon

Share

Comments

 1. 4timer

 2. 3 timer og  12 minutter.

  Fordi du:
  – Får en god optakt.
  – Vil gøre alt for at forbedre din tid fra 2006.
  – Fordi du har “evnerne”.
  PS. Jeg aner intet om Marathon og ved derfor heller om min gæt overhovedet er realistisk.
   

 3. Andreas Hauge says

  3 timer 15 min.
  god tur!

 4. Carsten Bonde says

  3 timer, 40 min.

 5. 3 timer, 33 min

 6. Hillary Step says

  03:32:15

 7. Held og lykke jeg gætter på: 3.47.51

 8. Bent Jørgensen says

  03:28:26
   

 9. Jørgen Bøjgaard says

  3.08.52

 10. Fedt at høre du har bestemt dig for at deltage. Så vidt jeg ved har du løbet et marathon og ellers trænet rimelig store mængder så du burde hurtigt kunne nå en god form – du har også trods alt ‘kun’ 13 uger så der skal knald på.

  Dog løber du ikke så mange km i øjeblikket så vidt jeg forstod så det vil blive svært for dig at trappe meget op uden en stor skadesrisiko.

  Ud fra dit testløb giver beregneren fra loebesiden.dk (baseret på J.D.) dig en marathon tid på 3:13:00. Denne beregner tager dog udgangspunkt i et rigtigt højt niveau med god udholdenhed og mange lange ture som er nødvendig for at kunne holde et marathonpace. Dit testløb er dog ikke løbet helt optimalt så du kunne nok have løbet endnu hurtigere og hvis du ikke har trænet struktureret på det sidste pga. skiferie osv. er hurtigere forbedringer muligt.

  Nå nok snak nu skal der også et bud på bordet. Mit bud bliver 3:19:30. Tror du kan presse dig selv rigtig godt så du måske lige kommer under 3:20 :p men det bliver svært med den relativ korte tid og lave km-antal du er vant til. Men hvis du ikke løber ind i skader er der god grund til at være optimist.

 11. 3.07.59
  så har du også bare at skynde dig. Realistisk tro jeg mere på en tid imellem 3.10-3.15.

 12. Maratontid:   3:23

 13. Med de mange bud kunne det være interessant at høre hvilke mål du har sat dig selv for løbet, JJ? :)

 14. Tror du får en god tur på 3 t. og 17, og jeg håber jeg slår dig med 2 minutter og 3 sekunder :-)

 15. Callesen says

  har en gang hørt en sige at nu skulle han under de 3 timer, men den holder vist ikke.
  tror du klarer det super. 3,20 er mit bedste bud, held og lykke mester :)

 16. Mit bud er 3.18.30.
  God tur.

Speak Your Mind

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.