Crossfit – dagen derpå

Jeg stiftede i går bekendtskab med Crossfit for første gang på min egen krop, og kan allerede nu sige at jeg er fan af den form for træning. Selvom træningen ikke strækker sig over særlig lang tid, er den super intensiv, og det kan mærkes i dag!

Opvarmningen bestod af lidt roning og forskellig styrketræning.  Vores WOD (workout of the day) varede 10 minutter og var bygget op omkring 7 push-ups, løb på en kort strækning, 7 squatøvelser med en ”medicine ball” og derefter løb på en kort strækning igen. Umiddelbart lyder 10 minutter måske ikke af meget (det tænkte jeg selv i første omgang), men når tempoet er højt og øvelserne i sig selv hårde, er 10 minutter ret lang tid..

Det fantastiske ved Crossfit synes jeg især er intensiteten og variationen i træningen, men der er også god mulighed for at få presset en WOD ind i en travl hverdag. Og så kan træningen jo udføres hvor som helst. Jeg er i hvert fald ikke færdig med crossfit, og håber der sidder nogle garvede crossfitudøvere derude, som vil dele ud af nogle fede crossfitøvelser.

Share

Comments

  1. Jeg trænede Cross fit første gang i tirsdags i Århus Cross fit.
    Det er virkelig en fed form for træning og nogle rigtig rare mennesker.
    Jeg er hooked.
    http://www.aarhuscrossfit.dk

  2. Louise Brun says

    Dejligt at du også syntes godt om denne form for træning, og er blevet hooked som en del andre efterhånden er blevet det. Fortsat god fornøjelse med træningen..

Speak Your Mind

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.