Copenhagen Marathon 2012

Der er ikke længe til.. Er du klar? D. 20. maj lyder startskuddet til Copenhagen Marathon 2012 og i år sker det med et nyt tiltag fra arrangørernes side. En Copenhagen Marathon 2012 App er nemlig lanceret og skal være med til at give tilskuerne en endnu bedre oplevelse ved at overvære Copenhagen Marathon 2012.

Copenhagen Marathon 2012

Copenhagen Marathon 2012

Hvis ikke du har planer om at deltage i årets Copenhagen Marathon 2012, kan du sagtens blive en del af løbet alligevel. Firmaet BitLizard har sammen med arrangørerne Sparta nemlig udviklet en App, der giver dig som publikum mulighed for at få mest muligt ud af årets løb. Med App’en kan du tracke dine favoritløbere på ruten, se live videostreaming fra løbet og hele tiden følge resultaterne ved Copenhagen Marathon 2012 live. App’en indeholder derudover en masse praktisk information og det bedste af det hele er at den er ganske gratis.

Du kan downloade din Copenhagen Marathon 2012 App til iPhone fra App Store og via copenhagenmarathon.dk/app.

Støt op om løberne og besøg de mange hotspots til årets Copenhagen Marathon 2012. Som løber gør det en kæmpe forskel hvis der er opbakning på sidelinjen – har jeg ret?

Og har du planer om at iklæde dig startnummer og løbesko d. 20. maj kl. 9:30, venter der dig en overraskelse i mål. I år kan du som deltager nemlig nyde en specialbrygget marathon-øl fra Bryggeriet Mikkeller.

Ha’ et godt Copenhagen Marathon 2012 og skål!

Share

Speak Your Mind

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.