Barfodsløb – CPH Barefoot Run

Barfodsløb er løbetrenden, hvor det handler om at smide skoene for at få en mere naturlig løbestil. Og nu hilser København barfodsløb velkommen med CPH Barefoot Run.

Vi har tidligere på Aktiv Motion haft indlægget; Prøv barfodsløb og undgå slidgigt?. Uanset hvad man mener om den påstand, er det et faktum, at barfodsløb er en løbetrend der efterhånden også har ramt Danmark. På lørdag d. 27. november afholdes det første danske barfodsløb derfor også i Danmark; nærmere bestemt ved Utterslev Mose i Københavns Nordvest kvarter.

BarfodsløbBag arrangementet står blandt andre posemand.dk der underviser i poserunning og god løbeteknik. Klokken 14 er der fælles opvarmning, og klokken 14:30 går starten så fra Emdrup Kirke. Dagens rute er på 2,85 km., og man vælger helt selv hvor mange omgange, man har lyst til at løbe. Selvom CPH Barefoot Run er inspireret af de internationale barfodsløb, er løbesko ikke helt forment adgang. Du er velkommen til at deltage selvom du ikke har mod på at tage løbeturen på bare tæer – både almindelige løbesko, fivefingers og minimalistiske løbesko er velkomne. Efter løbet er der mulighed for at få lidt fif til det at træne uden at være hæmmet af løbesko, eller bare snakke med andre der er blevet fanget af tendensen.

En kold fornøjelse

Et kig på vejrudsigten afslører at lørdagens barfodsløb nok bliver en kold fornøjelse. Måske frostgrader i hvert fald kan afholde nogle fra at snuse til det for første gang, men respekt til dem der trodser kulden! Har du fået blod på tanden er det bare med at dukke op på lørdag kl. 14 – med eller uden løbesko.

Share

Comments

  1. Louise Brun says

    En lille servicemeddelelse fra arrangørerne: Med mindre lørdagen byder på total snestorm, bliver barfodsløbet afholdt. Det bliver nok småt med deltagere der ingen form for fodtøj har på, men det skal ikke sætte en stopper for det. 50 personer har pt. meldt sig til..

  2. こんにちは、読んだ後にこの素晴らしい ポスト Barfodsløb – CPH Barefoot Run – Aktiv Motion I午前あまりにも 陽気共有することが私の経験ノウハウここで仲間。
    バーバリー マフラー チェック http://www.amazon.co.jp/dp/B018O7FDSO/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1448856057&sr=8-1&keywords=バーバリー マフラー チェック

Speak Your Mind

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.